Monday, August 15, 2016

Compensa OCTA - labākā izvēle!

Lai arī cik ļoti kāds no mums apgalvotu, ka priekšroku dos kvalitatīvākajai nevis lētākajai precei vai pakalpojumam, nereti cilvēki izvēlas tieši to, kas maksā mazāk. Ņemot vērā to, ka tikai retajam no mums ir tik stabila finansiālā situācija, lai pirktu visu, ko vēlamies, ir saprotami, ka lielākā daļa sabiedrības tomēr vispirms aplūkos vairākus variantus, meklējot, vai nav pieejams kas lētāks.

Tomēr, kad izlemjam par labu lētākajai precei vai pakalpojumam, automātiski rodas jautājums – vai tas arī ir labākais? Piemēram, internetā iespējams noskaidrot, ka OCTA polises pie dažādiem apdrošinātājiem atšķiras, taču kurš no piedāvājumiem ir kvalitatīvākais?
OCTA jeb obligātās civiltiesiskās atbildības apdrošināšana ir ļoti svarīgs dokuments, kuram jābūt ikviena sauszemes transportlīdzekļa vadītāja īpašumā. OCTA rūpējas par to, lai nelaimes gadījuma rezultātā tiktu pasargāta trešās personas manta, veselība un dzīvība. Respektīvi, notiekot negadījumam, OCTA kompensē zaudējumus, kuri autovadītāja vainas dēļ ir radušies trešajai personai.
OCTA ir nepieciešama ikvienam transportlīdzeklim, kurš ir reģistrēts CSDD vai Valsts tehniskās uzraudzības aģentūrā. Lai izvērtētu, kurā apdrošināšanas kompānijā iegādāties polisi, jāsaprot, kā veidojas tās cena. To ietekmē dažādi faktori, taču viens no svarīgākajiem ir transportlīdzekļa īpašniekam piešķirtā BonusMalus klase.
Ja esi iegādājies pie kāda apdrošinātāja OCTA polisi jau iepriekš un zini, kāda ir šī uzņēmuma pakalpojumu kvalitāte, iespējams, esi atradis sev ērtāko variantu. Taču tas neizslēdz iespēju, ka vari aplūkot arī citu kompāniju piedāvājumus, jo var gadīties, ka atradīsi ko labāku, jo mūsdienās apdrošinātāju sniegtie pakalpojumi un to cenas mainās diezgan strauji.
Pērkot OCTA polisi, jums ir iespēja izvēlēties tās darbības termiņu. Parasti apdrošinātāji piedāvā noformēt polises uz 3, 6, 9 un 12 mēnešiem. Papildus tam, uz termiņu no 1 mēneša līdz 1 gadam, var noformēt arī Robežapdrošināšanu. Tāpat iespējams iegādāties Zaļo karti, kuras darbības termiņš ir no 15 dienām līdz pat 12 mēnešiem.

Var gadīties, ka lētākā un kvalitatīvākā OCTA polise ir viena un tā pati, taču dažkārt tās var būt divas dažādas apdrošināšanas polises. Tas, kura šķiet labāka, jāizvērtē katram pašam. Apdrošināšanas kompānija Compensa savem klientiem sniedz iespēju iegādāties OCTA polisi par konkurētspējīgu cenu, ko pierāda arī internetā pieejamie OCTA kalkulatori. Compensa var lepoties ne tikai ar plašu piedāvājuma klāstu, bet arī vairāk nekā 15 gadu pieredzi apdrošināšanas pakalpojumu sniegšanas jomā. Ja arī tu vēlies pārliecināties par to, ienāc – www.compensa.lv

No comments:

Post a Comment